PERSBERICHT
18 april 2016

ai nieuw pand gccHet slaan van de eerste paal is een bijzonder moment. Voor GCC personal printers is deze gelegenheid zelfs een extra mijlpaal: het is de start van de eerste verhuizing, na ruim 25 jaar op dezelfde locatie gevestigd te zijn geweest. GCC laat daar dus een groot stuk historie achter, maar de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Einsteinstraat past beslist bij de vooruitgang die het bedrijf maakt.

Gedreven door innovatie
Gestart als Gorcumse Copieer Centrale en vervolgens uitgebreid naar full service print- en drukwerkbedrijf. De geschiedenis van GCC personal printers begon ruim 25 jaar geleden en innoveerde regelmatig, dankzij het gedachtegoed van oprichter Frank den Hollander: het aanbieden van oplossingen voor de (print- en drukwerk) vraagstukken van de klanten.

Inmiddels heeft GCC personal printers bewezen geen hinder te ondervinden van internetdrukkers, door het aanbieden van specifieke oplossingen voor de vraagstukken van hun klanten. Naast printen en drukken zijn ook de grafische afwerkingsmogelijkheden en grafische vormgeving speerpunten in de dienstverlening.

Een plek voor de toekomst
Om het machinepark van diverse en speciale printers plus de productie-afdeling nu en in de toekomst optimaal te kunnen laten aansluiten op de dienstverlening, realiseert GCC personal printers nu een nieuw bedrijfspand aan de Einsteinstraat in Gorinchem.

Op dinsdag 19 april om 12.30 uur wordt de eerste paal van het nieuwe pand geslagen. De viering zal worden bijgewoond door het personeel van GCC en enkele relaties.