Luisterrijke Ladies Night

Een mooie ervaring rijker.

Unitas Thuis

UBC leden zijn van harte welkom om de thuiswedstrijden te bezoeken. Bij zondag thuis is er altijd voor, tijdens en na de wedstrijd een hapje en drankje in de bestuurskamer.

Geslaagde UBC-fietstocht

Michael van Praag te gast op Heerenavond UBC

CORONAVIRUS per 6 april 2020

De geplande activiteiten van UBC zijn allen tot nader order uitgesteld i.v.m. de huidige ontwikkelingen van het Covid-19 virus. Ook de befaamde fietstocht is geannuleerd.
Het bestuur van UBC betreurt dit uiteraard zeer en zal zorgdragen, dat zodra er weer mogelijkheden zijn, passende activiteiten in te plannen.

Het bestuur wenst u en de uwen gezondheid toe, houd u aan de landelijke regels en sterkte toegewenst bij uw zakelijke activiteiten.
Binnenkort ontvangen UBC leden verdere informatie vanuit het bestuur.

Een gezond, gelukkig en succesvol 2021

Beste leden,

Het jaar 2020 beloofde in veel opzichten een prachtig jaar te worden. We hadden mooie activiteiten voor u in de planning en wij keken hier naar uit. Volkomen uit het niets gooide het coronavirus roet in het eten. Begin van het jaar 2020 hadden wij niet verwacht, dat een virus een wereldwijde pandemie zou veroorzaken, wat zou leiden tot angst, onzekerheid en ontevredenheid.

Het hele jaar door beleven we een rollercoaster van emoties, met ontwikkelingen die ons dwingen tot bezinning. Korte tijd later volgt dan weer nieuws dat ons hoop geeft. In de tussentijd leren wij omgaan met ups en downs en met nieuwe uitdagingen. Wij hebben afscheid moeten nemen van gewoontes en contacten vinden nu op afstand plaats. We kregen te maken met het “nieuwe normaal”. De regelgeving verandert voortdurend. Deze veranderingen duwen sommigen van ons, mensen en bedrijven, naar onze grenzen, zowel in positieve als in negatieve zin.

Tegelijkertijd was er sprake van saamhorigheid, creativiteit en nieuwe positieve ontwikkelingen. Digitale oplossingen hebben meer dan voorheen grenzen afgebroken. Waar vroeger geografische afstanden barrières waren, komen we nu sneller en vaker digitaal samen. De afgelopen maanden is ook gebleken hoe groot de ondernemersgeest is. Bestaande bedrijfsmodellen zijn aangepast en nieuwe zijn in hoog tempo geïntroduceerd. We zijn er zeker van, dat de kracht en creativiteit van ons allen ons door deze “schockdown” zal leiden naar een positieve toekomst.

Wij wensen u en uw familie prettige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2021 toe.

Hartelijke groeten,
NAMENS HET UBC BESTUUR

Ton de Hoog
Voorzitter

Lichtjes voor Beatrix

Lichtjes voor Beatrix

Dé benefietactie van 2020

Op maandag 7 december wordt er voor het Beatrix Ziekenhuis een kerstboom van 10 meter hoog geplaatst, gevuld met duizenden lampjes. Goed zichtbaar voor passanten vanaf de Banneweg , en natuurlijk ook voor alle patienten en medewerkers van het Beatrix Ziekenhuis en het Gasthuis.

Dankzij onze founding partners, is de boom aangeschaft en kan deze worden geplaatst. Met medewerking van het Beatrix Ziekenhuis ( Rivas ) en de Vrienden van het Beatrixziekenhuis.

De lampjes gaan we voor 5 euro per stuk verkopen, op naam. Zowel particulieren als bedrijven & verenigingen kunnen via www.lichtjesvoorbeatrix.nl een lichtje laten branden voor de medewerkers en patiënten van het Beatrix ziekenhuis.

De opbrengst van de actie komt ten gunste van het Beatrix Ziekenhuis. Lees meer…

Afmelding Sjaak Bral woensdag 25 november 2020

Afmelding Sjaak Bral woensdag 25 november 2020

Gezien de huidige Covid situatie heeft uw UBC bestuur besloten, ondanks de versoepelde mogelijkheden, de avond met Sjaak Bral welke stond genoteerd op woensdag 25 november a.s., geen doorgang te doen vinden. Dat spijt ons maar in het belang van ieders gezondheid zult u begrip hebben voor deze beslissing.

We vertrouwen op spoedige verbeteringen zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten en wensen u goede zaken maar vooral goede gezondheid.

Uw UBC bestuur

Workshop Spreken in het openbaar door Fred Delfgaauw

Op woensdag 7 oktober geeft Fred Delfgaauw, meesterverteller en theatermaker, een workshop Spreken in het Openbaar in Theater Peeriscoop in Gorinchem.

De workshop vindt plaats in de spotlights van Theater Peeriscoop om meteen te wennen aan een podium. Na een korte, theoretische uiteenzetting over de oerkracht van ‘Het Verhaal’ krijgt iedereen persoonlijke begeleiding bij een presentatie die thuis is voorbereid. Stap voor stap wordt gewerkt aan verbetering en inzicht in het bijzijn van alle deelnemers: leren door te doen en leren door te kijken naar anderen die leren.

Het programma omvat de volgende onderdelen:

Inhoudelijk

  • Opbouw van een verhaal
  • Wat doet taal met hoofd en hart

 

Praktisch

  • ‘Plankenkoorts’, lichaamstaal en -houding
  • Ondersteuning door visuele media (powerpoint, film)
  • Microfoongebruik en andere hulpmiddelen ter ondersteuning van de presentatie

Met nieuwe storytelling technieken geeft Fred Delfgaauw een vier uur durende training op het gebied van spreken in het openbaar en persoonlijke performance. Samen met hem leren u en uw medecursisten de ‘tips & trics’ van een professioneel verteld verhaal. Persoonlijk gericht en zeer effectief, de resultaten zijn al na één middag meteen merkbaar.

De investering bedraagt € 250,00 p.p. exclusief btw en inclusief hapjes en drankjes. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan deze workshop. Als deze vol is wordt er op woensdag 14 oktober een 2e workshop georganiseerd.

Wilt u deelnemen aan deze unieke workshop of meer informatie, bel 0183-690022 of mail naar sales@peeriscoop.nl.

Geen doorgang UBC activiteit

Recent ontving u van UBC een save the date voor een UBC partnermiddag/ avond op vrijdag 18 september. Gezien de huidige Covid ontwikkelingen heeft het UBC bestuur besloten deze activiteit geen doorgang te doen vinden. Ook een vervolgactiviteit, de fietstocht die gepland stond voor woensdag 7 oktober en een zeer bijzonder karakter zou krijgen, en waarvoor u nog niet eerder bericht ontving, zal niet doorgaan. Uiteraard blijven de UBC activiteiten voor de toekomst staan.

Het UBC bestuur wenst u goede gezondheid, ben voorzichtig met inachtneming van de regels.

Aan alle UBC-leden

 Aan alle UBC-leden 

Gorinchem, 8 april 2020 

Beste leden, 

Het is een spannende tijd. Sommige mensen worden angstig en onzeker, omdat niemand weet wat er morgen of vandaag nog gaat gebeuren. Wie had dit ooit kunnen bedenken? In een maand staat de hele wereld op zijn kop door een onzichtbaar virus. Dat maakt het misschien wel zo moeilijk te begrijpen. 

Elke dag worden we geconfronteerd met de laatste stand van zaken: hoeveel nieuwe corona patiënten? Hoeveel nieuwe sterfgevallen? Als je gewoon thuis bent dan lijkt het soms even niet te bestaan. Maar in elke stad of dorp zie je, dat de winkels, bars, restaurants, sportcomplexen, zwembaden en scholen dicht zijn….net als bij ons in Gorinchem en omliggende dorpen.  Lees meer…

Coronavirus per 6 april 2020

De geplande activiteiten van UBC zijn allen tot nader order uitgesteld i.v.m. de huidige ontwikkelingen van het Covid-19 virus. Ook de befaamde fietstocht is geannuleerd. Het bestuur van UBC betreurt dit uiteraard zeer en zal zorgdragen, dat zodra er weer mogelijkheden zijn, passende activiteiten in te plannen. Het bestuur wenst u en de uwen gezondheid toe, houd u aan de landelijke regels en sterkte toegewenst bij uw zakelijke activiteiten.

Binnenkort ontvangen UBC leden verdere informatie vanuit het bestuur.

Algemene Ledenvergadering opgeschort

Gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in Nederland, heeft het bestuur besloten dat de Algemene Ledenvergadering die gepland staat voor 24 maart a.s. geen doorgang zal vinden.

De Algemene Ledenvergadering zal op een later tijdstip plaatsvinden. Zodra deze datum bekend is, informeren wij u hier nader over.

We hopen op uw begrip voor onze keuze.

Het bestuur.

Business Meets Golf – Uitgesteld

Het zal u vast niet ontgaan zijn; met het Corona-virus hebben we te maken met een pandemie die om zich heen aan het grijpen is. Kalmte is in deze tijden erg belangrijk, maar die kan niet verward worden met naïviteit en koppigheid. Daarom is door ons besloten om het evenement van 23 april a.s. uit te stellen naar later dit jaar.

We zullen de nieuwe datum zo snel mogelijk met u communiceren. Voor diegene die al een ticket hebben gekocht: zie de email die wij u toegestuurd hebben.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Stuur dan een email naar business@golfpark-almkreek.nl

Naast het Business Meets Golf event, zijn ook de Pub Quiz op 13 maart én de Italiaanse avond op 21 maart a.s. geannuleerd!