Luisterrijke Ladies Night

Een mooie ervaring rijker.

Unitas Thuis

UBC leden zijn van harte welkom om de thuiswedstrijden te bezoeken. Bij zondag thuis is er altijd voor, tijdens en na de wedstrijd een hapje en drankje in de bestuurskamer.

Geslaagde UBC-fietstocht

Michael van Praag te gast op Heerenavond UBC

CORONAVIRUS per 6 april 2020

De geplande activiteiten van UBC zijn allen tot nader order uitgesteld i.v.m. de huidige ontwikkelingen van het Covid-19 virus. Ook de befaamde fietstocht is geannuleerd.
Het bestuur van UBC betreurt dit uiteraard zeer en zal zorgdragen, dat zodra er weer mogelijkheden zijn, passende activiteiten in te plannen.

Het bestuur wenst u en de uwen gezondheid toe, houd u aan de landelijke regels en sterkte toegewenst bij uw zakelijke activiteiten.
Binnenkort ontvangen UBC leden verdere informatie vanuit het bestuur.

Geen doorgang UBC activiteit

Recent ontving u van UBC een save the date voor een UBC partnermiddag/ avond op vrijdag 18 september. Gezien de huidige Covid ontwikkelingen heeft het UBC bestuur besloten deze activiteit geen doorgang te doen vinden. Ook een vervolgactiviteit, de fietstocht die gepland stond voor woensdag 7 oktober en een zeer bijzonder karakter zou krijgen, en waarvoor u nog niet eerder bericht ontving, zal niet doorgaan. Uiteraard blijven de UBC activiteiten voor de toekomst staan.

Het UBC bestuur wenst u goede gezondheid, ben voorzichtig met inachtneming van de regels.

Aan alle UBC-leden

 Aan alle UBC-leden 

Gorinchem, 8 april 2020 

Beste leden, 

Het is een spannende tijd. Sommige mensen worden angstig en onzeker, omdat niemand weet wat er morgen of vandaag nog gaat gebeuren. Wie had dit ooit kunnen bedenken? In een maand staat de hele wereld op zijn kop door een onzichtbaar virus. Dat maakt het misschien wel zo moeilijk te begrijpen. 

Elke dag worden we geconfronteerd met de laatste stand van zaken: hoeveel nieuwe corona patiënten? Hoeveel nieuwe sterfgevallen? Als je gewoon thuis bent dan lijkt het soms even niet te bestaan. Maar in elke stad of dorp zie je, dat de winkels, bars, restaurants, sportcomplexen, zwembaden en scholen dicht zijn….net als bij ons in Gorinchem en omliggende dorpen.  Lees meer…

Coronavirus per 6 april 2020

De geplande activiteiten van UBC zijn allen tot nader order uitgesteld i.v.m. de huidige ontwikkelingen van het Covid-19 virus. Ook de befaamde fietstocht is geannuleerd. Het bestuur van UBC betreurt dit uiteraard zeer en zal zorgdragen, dat zodra er weer mogelijkheden zijn, passende activiteiten in te plannen. Het bestuur wenst u en de uwen gezondheid toe, houd u aan de landelijke regels en sterkte toegewenst bij uw zakelijke activiteiten.

Binnenkort ontvangen UBC leden verdere informatie vanuit het bestuur.

Algemene Ledenvergadering opgeschort

Gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in Nederland, heeft het bestuur besloten dat de Algemene Ledenvergadering die gepland staat voor 24 maart a.s. geen doorgang zal vinden.

De Algemene Ledenvergadering zal op een later tijdstip plaatsvinden. Zodra deze datum bekend is, informeren wij u hier nader over.

We hopen op uw begrip voor onze keuze.

Het bestuur.

Business Meets Golf – Uitgesteld

Het zal u vast niet ontgaan zijn; met het Corona-virus hebben we te maken met een pandemie die om zich heen aan het grijpen is. Kalmte is in deze tijden erg belangrijk, maar die kan niet verward worden met naïviteit en koppigheid. Daarom is door ons besloten om het evenement van 23 april a.s. uit te stellen naar later dit jaar.

We zullen de nieuwe datum zo snel mogelijk met u communiceren. Voor diegene die al een ticket hebben gekocht: zie de email die wij u toegestuurd hebben.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Stuur dan een email naar business@golfpark-almkreek.nl

Naast het Business Meets Golf event, zijn ook de Pub Quiz op 13 maart én de Italiaanse avond op 21 maart a.s. geannuleerd!

DHC / Van Noordenne Voorjaarsevent 19 maart 2020 gaat niet door!

Gezien de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in Nederland, hebben Van Noordenne Accountants en DHC Advocaten besloten het voorjaarsevent op donderdag 19 maart 2020 niet door te laten gaan.

Wij betreuren deze keuze, maar wij zien ons genoodzaakt deze keuze te maken om (voor zover dit voor ons mogelijk is) de gezondheid van de aanwezigen bij het voorjaarsevent te waarborgen.

Het voorjaarsevent zal op een later tijdstip plaatsvinden. Zodra deze datum bekend is, informeren wij u hier nader over.

We hopen op uw begrip voor onze keuze.

Van Noordenne Accountants & DHC Advocaten

 

Zondag 8 maart – Hollandse afterparty!

Na de wedstrijd Unitas Zondag 1 – Moerse Boys gaan we er in de kantine een gezellig Hollands feestje van maken. We hebben Hollandse hapjes en vooral drankjes en een DJ. Iedereen is van harte welkom. Voor de inwendige mens is de keuken geopend tot 19:00 met extra’s “buiten de kaart om”.

Wanneer?
Op zondag 8 maart van 16:00-00:00

Tot dan!

 

Algemene Ledenvergadering 2020

De jaarlijkse ledenvergadering van de UBC vindt plaats op dinsdag 24 maart a.s. in het clubgebouw van Unitas op sportpark Molenvliet in Gorinchem.

Aanvang van de ledenvergadering: 18.00 uur. Inloop vanaf ca. 17.30 uur

Na afloop van de vergadering staat in heerlijk buffet voor u klaar, verzorgd door hotel Gorinchem. Een ideale gelegenheid om al het nieuws van de ledenvergadering te ‘verteren’ en om gezamenlijk te genieten van smakelijke gerechten en een lekker drankje. U komt toch ook naar de ledenvergadering van de UBC? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Uiteraard worden agenda en alle andere benodigde stukken van de ledenvergadering bijtijds naar u verstuurd.

Het is voor de organisatoren handig om te weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn.

Hier aanmelden

Save the date: UBC Fietstocht 2020 woensdag 22 april.

Wanneer u ” UBC fietstocht ” leest dan weet u dat u die direct in uw agenda moet noteren. De UBC fietstocht  is een jaarlijks succesvolle activiteit. De vele positieve reacties achteraf bewijzen dat. Het succes dankt u vooral aan uzelf maar u weet ook dat door de organisatoren kosten noch moeite wordt gespaard om u te verrassen met een sfeervolle fietsmiddag en door ’s avonds de alom bekende en sportieve surplace te verzorgen.

Waar de rit u brengt is altijd verrassend. Wat wel zeker is ? De datum van de fietstocht en die is woensdag 22 april met inloop 11.00 uur bij cafe ’t Uyltje en vertrek om 11.30 uur.

Lunchtijd is bij UBC dan ook lunchtijd en daar wordt zeker halt voor gehouden. De rest blijft een fietsrit met een paar onderbrekingen cq andere pauzes.

Binnenkort ontvangt u details en de mogelijkheid om in te schrijven. De organisatie van de fietstocht is in handen van Adjan Bos, Albert Sterk en Koes de Quillettes.

Noteer nu reeds 22 april UBC fietstocht in uw agenda.

Business Meets Golf 2020

Laat jezelf in de watten leggen tijdens HET business-event van 2020!

Golfpark Almkreek en Het Kontakt Mediapartners organiseren een spectaculair business event! Deze dag draait het uitsluitend om jou en jouw collegaondernemers. Dit kun en mag je simpelweg niet missen!

Als ondernemer krijg je in een powersessie een verfrissende blik op klanten en klantgerichtheid door de meestgevraagde spreker van Nederland: Jos Burgers ! Je komt in contact met alle ondernemers uit je regio in de netwerkshow van superconnector Judith Smits! En je zult verbazingwekkende dingen zien tijdens de wervelende show van PGA-pro en trickshotartist Mark Reynolds.

Maak kennis met golf tijdens een clinic door de enthousiaste pro’s van Golfpark Almkreek of doe mee aan de wedstrijd over 9 holes op de Champion Course. Laat jezelf deze dag verwennen door de gezellige gastvrijheid en het heerlijke eten en drinken van de Brasserie op het golfpark.

Datum | Locatie:
23 april 2020 | 10.00 – 18.00 uur | Golfpark Almkreek, Almkerk

Tickets:
Wie snel beslist betaalt het EARLY BIRD TARIEF voor deze fantastische businessdag: EUR 80 in plaats van EUR 90 (prijzen zijn excl. BTW). Klik hier om direct aan te melden!