Maar liefst 80 deelnemers aan de 2-jaarlijke Ladies Night van de UBC! En dat betekende twee bussen gevuld met enthousiaste deelnemers op weg naar Hilversum. Maar niet alvorens genoten te hebben van een gezellige ontvangst in Hotel Gorinchem met tal van lekkere hapjes en idem drankjes. In Hilversum aangekomen toog het gezelschap naar het imposante gebouw van Beeld en Geluid, niet alleen groot – maar ook uniek door vormgeving. Eenmaal binnen werd het gezelschap opgedeeld in groepjes die een rondleiding kregen. Iedereen was enthousiast over wat men allemaal te zien en te horen kreeg. Eén groepje bofferds mocht plaatsnemen in een treintje dat het verdere mediapark van buiten en van binnen bezocht. Imposant waren de grote studio’s en de hallen met rekwisieten en decors. Hier werd alle glitter en glorie van de televisie teruggebracht tot  spaanplaat en plastic… Dit groepje zal in het vervolg heel anders naar tv-programma’s kijken.

Na alle bezichtigingen was het tijd om even bij te komen in een gezellige bar en was het tijd om bij te praten. En toen was het tijd voor het bezoek aan studio 21. In een magnifieke zaal nam het UBC-gezelschap plaats aan ronde, keurig ingedekte tafels, waar in de loop van de avond allerlei interessant gerechten werden geserveerd. De show van Madame Jeanette was een spektakelstuk met zang, muziek en een telkens wisselend decor. Mooi om dit alles te ervaren. Daarna was er een afterparty die vooral resulteerde in lekker even staan met een glas in de hand om even te kunnen swingen op de tonen (of dreunen) van muziek die de deejee ons offreerde.

De terugreis verliep voorspoedig en rond één uur arriveerde het UBC-gezelschap weer in Gorinchem. Een mooie ervaring rijker. Dank aan de organisatoren van deze luisterrijke Ladies Night.

POST.NL
Mogelijk hebben UBC-leden bij ontvangst van de uitnodiging voor de Ladies Night een bericht van Post.nl ontvangen dat de envelop onvoldoende gefrankeerd was en dat er derhalve een ‘boete’ betaald moest worden. Het bericht van Post.NL is onjuist. UBC-leden hoeven geen actie te ondernemen. Meld eventuele problemen bij secretariaat@ubcgorinchem.nl

  • ladiesnight-2019-01
    ladiesnight-2019-13
    ladiesnight-2019-12

View more photos →