NIEUW LID UBC

ronald-boeiKooij & Partners is een verzekerings- en hypothekenkantoor en is gevestigd aan de Concordiaweg 20 in Gorinchem. In 1985 ben ik – Ronald Boei – begonnen bij De Centrale Verzekeringen (tegenwoordig bekend als REAAL). Eerst als acceptant en daarna als schadecorrespondent op de brandafdeling. Met vijf jaar binnendienstervaring in mijn bagage heb ik in 1990 een assurantiekantoor in Woudrichem overgenomen. Dit bedrijf heb ik in 1999 aan Hein Linders van Linders Assurantie Centrum verkocht. Daarna heb ik, na ruim twaalf jaar voor verschillende assurantiekantoren werkzaam te zijn geweest, Kooij & Partners overgenomen.

Ik ben 49 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Laura in de binnenstad van Gorinchem op een steenworp afstand van de Grote Markt. Mijn hobby’s? voetballen (kijken).