Luisterrijke Ladies Night

Een mooie ervaring rijker.

Unitas Thuis

UBC leden zijn van harte welkom om de thuiswedstrijden te bezoeken. Bij zondag thuis is er altijd voor, tijdens en na de wedstrijd een hapje en drankje in de bestuurskamer.

Geslaagde UBC-fietstocht

Michael van Praag te gast op Heerenavond UBC

Samen gezond werken

Regionale arbodienst en ubc-lid inc. Gezond werken merkt dat ondernemend Nederland steeds meer bewust is van het belang van een gezonde werkomgeving. Niet alleen gerelateerd aan fysieke omstandigheden, maar ook op het gebied van mentale belasting, psychosociale omstandigheden (denk aan ‘me too…’) en natuurlijk ook op het gebied van zingeving (ben ik nog wel gelukkig met wat ik doe). Ook zijn steeds meer bedrijven druk met het binden en boeien van hun personeel. Het is immers lastig om aan goed personeel te komen, maar dat maakt het behouden van goede werknemers nog belangrijker!

Samen met de gemeente Gorinchem, Gorinchem beweegt, Fysio PP en de Vitaminekantine willen we graag meer bewustzijn creëren over gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid onder de bedrijven in deze regio.

Om die reden hebben we op donderdag 23 juni 2022 een event georganiseerd, waarin we ondernemers verder willen enthousiasmeren over dit onderwerp, maar ook praktische informatie zullen verstrekken over hoe u vitaliteit en gezondheid kunt implementeren in uw onderneming. Bij deze willen we u hiervoor van harte uitnodigen!

Klik hier voor de uitnodiging.

 

We kunnen weer haring happen!

We kunnen weer haring happen!

Na 3 jaar is het dan eindelijk weer zover: de haringparty van de UBC kan eindelijk weer worden gehouden! Op woensdag 22 juni kun je genieten van de Hollandse Nieuwe en allerlei andere hapjes. En natuurlijk een bijpassend drankje voor iedereen. De andere jaren was het een groot succes door de grote opkomst en één en al gezelligheid. Dat kan mede dankzij jou dit jaar op woensdag 22 juni óók weer zo zijn.

Van 16.00 uur tot 19.00 uur ben je welkom op de UBC Haringparty bij PUB10 op de Kortendijk. Partner of introducé van harte welkom.

Wij hebben er nu al zin in, jij ook? Hap dan toe en meld je (samen met je partner) aan!

Aanmelden

De ’nieuwe’ UBC activiteiten van 2022

Helaas was er langere tijd geen mogelijkheid om activiteiten te houden maar het UBC bestuur is energiek aan de slag gegaan en heeft voor 2022 weer de bekende sfeervolle business-toppers van stal gehaald. Voor de wijnreis in oktober kunt uw interesse opgeven via adjan@vandervliet.nl of albert.sterk@plus.nl Snel doen!

Noteer nu reeds in uw agenda, deze activiteiten staan vast op:
• 19 mei Avelingen Biesbosch Adventures RIB varen op de Merwede en daarna een mooie luxe barbecue
• 22 juni Haringparty. Deze wordt op een locatie gehouden bij twee van onze Businessclubleden
• 7 t/m 10 oktober wijnreis naar Rioja gebied in Spanje; dit is facultatief aan uw UBC lidmaatschap en is met partner
• 14 oktober de Ladies Night met top- entertainment en een mooi diner; deze avond is met partner
• 9 december de Oudejaarsborrel op een unieke locatie in Gorinchem; ook deze bijeenkomst is met partner

Er volgen nog data voor de volgende businessbijeenkomsten:
• Ledenvergadering
• Internationale voetbalwedstrijd
• Stadswandeling door de mooiste vestingstad Gorinchem
• Een verrassingsavond voor de “echte mannen “. Ook voor damesleden toegankelijk.
• Theateravond

Jeroen van Rosmalen fietst 160km voor het KWF!

Jeroen van Rosmalen fietst 160km voor het KWF!

Beste mede-UBC leden,

Zaterdag 23 april ga ik 160 kilometer mountainbiken om geld op te halen voor het KWF. Samen met andere MTB-ers fiets ik van Maastricht naar Hilvarenbeek, grotendeels door de bossen. Een pittige rit, dus inmiddels ben ik al een aantal maanden hard aan het trainen. Opgeven is immers geen optie!

Waarschijnlijk weet je al dat 1 op de 3 mensen te maken krijgt met kanker. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen om dit veel te hoge aantal terug te brengen. Zou je mij daarom willen sponsoren, zodat ik een mooi bedrag bij elkaar kan fietsen voor het KWF? Ieder bedrag, groot of klein, is welkom!

Doneren kan hier: Strijd mee tegen kanker -Sponsor Jeroen van Rosmalen

Na de tocht laat ik je uiteraard weten hoe het is gegaan!

Dank en groet,
Jeroen van Rosmalen
Jeroen@hoveniersbedrijfvanrosmalen.nl

UBC wijnreis vrijdag 7 t/m maandag 10 oktober 2022 naar RIOJA

RIOJA UBC wijnreis 2022.

De Rioja wijnreis werd reeds in 2020 gedacht maar Covid strooide langere tijd roet in het eten. Nadat jarenlang veel UBC leden een wijnreis per touringcar hebben gemaakt naar mooie wijngebieden op busreisafstand heeft de UBC wijn- commissie voor het eerst een vierdaagse wijnreis op grotere afstand gedacht. Derhalve wordt de wijnreis van (oorspronkelijk 2020) in oktober 2022 opnieuw georganiseerd en wordt het prachtige gebied van de Rioja en Rioja Alta in Spanje de bestemming. Er wordt gevlogen op Bilbao waar ook het Guggenheim Museum wordt bezocht. Het prachtige Rioja gebied met steden als Haro en Logrono is de uiteindelijke wijnreis bestemming. Logrono b.v. was in 2012 culinaire hoofdstad van Europa. In het gebied worden diverse wijnhuizen bezocht. In deze regio vindt u ook ons hotel. Het advies is, om naast een altijd goed humeur, voor stevige wandelschoenen te zorgen.

De reis wordt gedurende deze vier dagen, vrijdag 7 t/m maandag 10 oktober 2022, in Spanje gedaan met een luxe touringcar.

Binnenkort gaan een aantal UBC bestuursleden wederom naar het Rioja gebied om een passend programma te maken. Geen kant-en-klaar geheel maar, zoals u gewend bent, geheel ‘UBC custom made’.

De vierdaagse wijnreis inclusief vluchten, hotelovernachtingen op basis van 2-persoonskamers, koffiepauzes, lunches, diners en bedrijfs- en musea entrees zal rond de € 950,00 p.p.  bedragen. Dit is een richtprijs en kan pas definitiever zijn nadat het programma en detail is gemaakt. Omdat de UBC bestuursleden, die de wijnreis gaan organiseren, graag i.v.m. het aantal te reserveren hotelkamers vooraf bekend is met het aantal belangstellenden voor deze wijnreis vragen zij u z.s.m. vrijblijvend deze prachtige wijnreis te reserveren via adjan@vdvliet.nl of albert.sterk@plus.nl