VOOR UBC-LEDEN EEN GRATIS HAVENDIJK-SESSIE

drs-martijn-boerWellicht speelt u als UBC ondernemer met de gedachte om (op termijn) uw bedrijf te verkopen. Waar moet u allemaal aan denken en hoe zorgt u ervoor dat u en uw bedrijf goed voorbereid zijn?

De gespecialiseerde overnameadviseurs van HAVENDIJK nemen u in een 2 uur durende privésessie mee door het (ver)kooptraject, toegesneden op uw specifieke situatie. Een bedrijfsverkoop is een zeer persoonlijk en vaak delicaat proces. In tegenstelling tot klassikale workshops, is een HAVENDIJK-sessie uitsluitend op uw casus gericht en wordt alle relevante informatie beoordeeld. Ook die bedrijfsgevoelige of persoonlijke informatie die u in een groepsworkshop liever niet naar voren zou brengen.

Martijn Boer en Peter Hakkesteegt, de gespecialiseerde Register Adviseurs Bedrijfsopvolging van HAVENDIJK, zullen uw situatie objectief beoordelen, niet gehinderd door eigen commerciële belangen, zoals die er voor uw accountant mogelijk wel zijn. Er zijn voor UBC-leden voor deze HAVENDIJK-sessie (circa 2 uur) geen kosten verbonden en dit is inclusief maximaal 2 uur voorbereidingstijd voor een beknopte analyse van uw (financiële) bedrijfsinformatie. Stuur een mail naar martijn.boer@havendijk.nl voor een afspraak.

Op www.havendijk.nl vind u voorbeelden van succesvolle bedrijfsoverdrachten.