Laat jezelf in de watten leggen tijdens HET business-event van 2020!

Golfpark Almkreek en Het Kontakt Mediapartners organiseren een spectaculair business event! Deze dag draait het uitsluitend om jou en jouw collegaondernemers. Dit kun en mag je simpelweg niet missen!

Als ondernemer krijg je in een powersessie een verfrissende blik op klanten en klantgerichtheid door de meestgevraagde spreker van Nederland: Jos Burgers ! Je komt in contact met alle ondernemers uit je regio in de netwerkshow van superconnector Judith Smits! En je zult verbazingwekkende dingen zien tijdens de wervelende show van PGA-pro en trickshotartist Mark Reynolds.

Maak kennis met golf tijdens een clinic door de enthousiaste pro’s van Golfpark Almkreek of doe mee aan de wedstrijd over 9 holes op de Champion Course. Laat jezelf deze dag verwennen door de gezellige gastvrijheid en het heerlijke eten en drinken van de Brasserie op het golfpark.

Datum | Locatie:
23 april 2020 | 10.00 – 18.00 uur | Golfpark Almkreek, Almkerk

Tickets:
Wie snel beslist betaalt het EARLY BIRD TARIEF voor deze fantastische businessdag: EUR 80 in plaats van EUR 90 (prijzen zijn excl. BTW). Klik hier om direct aan te melden!