Beste leden,

Het jaar 2020 beloofde in veel opzichten een prachtig jaar te worden. We hadden mooie activiteiten voor u in de planning en wij keken hier naar uit. Volkomen uit het niets gooide het coronavirus roet in het eten. Begin van het jaar 2020 hadden wij niet verwacht, dat een virus een wereldwijde pandemie zou veroorzaken, wat zou leiden tot angst, onzekerheid en ontevredenheid.

Het hele jaar door beleven we een rollercoaster van emoties, met ontwikkelingen die ons dwingen tot bezinning. Korte tijd later volgt dan weer nieuws dat ons hoop geeft. In de tussentijd leren wij omgaan met ups en downs en met nieuwe uitdagingen. Wij hebben afscheid moeten nemen van gewoontes en contacten vinden nu op afstand plaats. We kregen te maken met het “nieuwe normaal”. De regelgeving verandert voortdurend. Deze veranderingen duwen sommigen van ons, mensen en bedrijven, naar onze grenzen, zowel in positieve als in negatieve zin.

Tegelijkertijd was er sprake van saamhorigheid, creativiteit en nieuwe positieve ontwikkelingen. Digitale oplossingen hebben meer dan voorheen grenzen afgebroken. Waar vroeger geografische afstanden barrières waren, komen we nu sneller en vaker digitaal samen. De afgelopen maanden is ook gebleken hoe groot de ondernemersgeest is. Bestaande bedrijfsmodellen zijn aangepast en nieuwe zijn in hoog tempo geïntroduceerd. We zijn er zeker van, dat de kracht en creativiteit van ons allen ons door deze “schockdown” zal leiden naar een positieve toekomst.

Wij wensen u en uw familie prettige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2021 toe.

Hartelijke groeten,
NAMENS HET UBC BESTUUR

Ton de Hoog
Voorzitter