Natuurlijk heeft u de uitnodiging gelezen voor de mooie theateravond in theater Peeriscoop op vrijdag 2 december aanstaande. Een voorstelling van cabaretduo Niet Schieten uitsluitend en alleen voor UBC-leden en partners! Prima, dat zoiets leuks wordt georganiseerd voor u. Het UBC-bestuur hoopt dan ook van ganser harte dat u in grote getale gevolg geeft aan deze uitnodiging, zodat deze theateravond een succes wordt.

MAAR… er moet iets worden uitgelegd. Oorspronkelijk was de datum van 2 december 2016 vastgelegd voor de befaamde Ladies Night, een evergreen in het jaarprogramma van de Unitas Business Club. Maar … om de Ladies Night beter tot haar recht te laten komen, heeft het UBC-bestuur besloten om van de Ladies Night een tweejaarlijks evenement te maken met de bedoeling om eens in de twee jaar groots uit te pakken met een bijzondere Ladies Night. Vandaar dat 2016 wordt overgeslagen, maar dat in pakweg september 2017 een Ladies Night Nieuwe Stijl prominent op de UBC-kalender prijkt!

Hopelijk bent u zo goed geïnformeerd. Tegelijkertijd een mooi vooruitzicht: op korte termijn een leuke theateravond, op langere termijn een bijzondere Ladies Night!