Mijn naam is Edwin Wesselink en ik ben werkzaam als golfprofessional op Golfpark Almkreek. In de jaren 90 ben ik vanuit Dronten naar Gorinchem verhuisd en heb daar mijn werk gezocht in de horeca en met het geven van tennislessen op verschillende locaties in de regio. Ik heb ook nog even gevoetbald bij Unitas 7 in de spits, maar blonk daar niet erg uit. Op mijn dertigste ben ik via Johan Muller in aanraking gekomen met de golfsport. En nu ben ik gedreven om mensen dit leuke spelletje te leren. Ik geef golflessen aan beginners en gevorderden, maar ook clinics voor bedrijven en sportverenigingen. Als u tijd hebt, nodig ik u graag uit voor een kopje koffie op Golfpark Almkreek, (even bellen: mobiel 06-30127156).

De bedrijfsnaam is Wesselinkevents en voor meer informatie kunt u terecht op mijn website www.wesselinkevents.nl