symeon-mertzanidisIk ben 48 jaar en geboren en getogen in Gorinchem. Ik woon samen, we hebben één dochter. Inmiddels wonen wij alweer 5 jaar in de binnenstad van Gorinchem. Sinds 2000 ben ik actief bij Unitas en heb een aantal jaren in het 3de en 2de elftal gespeeld. Naast voetballen ben ik ook actief binnen de sponsorcommissie van onze vereniging. Verder mag ik ook graag golfen.

Sinds anderhalf jaar heb ik mijn eigen bedrijf, namelijk DenS Products – leverancier van disposables en bescherm/veiligheidsproducten. DenS Products werkt samen met gerenommeerde fabrikanten. Zo zijn wij o.a. officiële dealer van Qleaniq®, fabrikant van hoogwaardige hygiënische en sanitaire producten, zoals servetten, handdoekjes, huidverzorging, toiletpapier, poetspapier, dispensers, afvalzakken en nonwovens.

Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij u het one-stop shopping concept bieden: één adres voor de inkoop van al uw verpakkingsmateriaal en disposable producten. En door goede samenwerking met onze leveranciers kunnen we zelfs binnen 24 uur leveren door heel Nederland, als uw bestelling voor 10.00 uur op een werkdag bij ons binnen is.

Voor meer informatie: www.densproducts.nl