pieter-vinkSinds 2013 ben ik samen met mijn compagnon KMI Retail Solutions begonnen als onderdeel van de KMI groep. Als bedrijf richten wij supermarkten, groot winkelbedrijven, horeca en verswinkels in met onze eigen maatwerk koelmeubels of onze standaard koel- en vries-meubels uit Turkije. Ons bedrijf is gevestigd in Apeldoorn waar ook onze fabriek staat.

Ik ben getrouwd met Jacqueline en heb twee zonen Thomas en Bart. Ik ben opgegroeid in Gorinchem en stam af van een echte roodbroekfamilie. Hoewel ik op 100 meter van het oude SVW-veld woonde, stond het al vast dat het Unitas werd. Bij Unitas heb ik alle jeugdteams doorlopen en gevoetbald in de lagere elftallen op zondag tot mijn 20ste jaar. Toen mijn zonen gingen voetballen werd dat natuurlijk ook Unitas en kwam ik terug naar de club. Na allerlei vrijwilliger werk voor de club te hebben gedaan, ben ik uiteindelijk in het hoofdbestuur terecht gekomen, wat ik met veel plezier doe met een leuke groep mensen.

Als ik om mijn heen kijk zie ik een prachtige vereniging omringd door heel veel mensen met een hart voor de club. Er gebeurt van alles bij Unitas. Nieuw kunstgras is daar een mooi voorbeeld van, maar er staat nog veel meer te gebeuren. Dat wij als Unitas nog steeds groeien in het aantal jeugdspelers is een kroon op ons jeugdbeleid. Lid worden van de UBC is voor mij een logische stap, graag wil ik samen met de andere UBC-leden Unitas verder helpen. Nu en in de toekomst. Voor info: www.kmi-retailsolutions.nl