UBC Wijnreis 2022 naar RIOJA

Datum: 7 oktober 2022 tot 10 oktober 2022


De Rioja wijnreis werd reeds in 2020 gedacht maar Covid strooide langere tijd roet in het eten. Nadat jarenlang veel UBC leden een wijnreis per touringcar hebben gemaakt naar mooie wijngebieden op busreisafstand heeft de UBC wijn- commissie voor het eerst een vierdaagse wijnreis op grotere afstand gedacht. Derhalve wordt de wijnreis van (oorspronkelijk 2020) in oktober 2022 opnieuw georganiseerd en wordt het prachtige gebied van de Rioja en Rioja Alta in Spanje de bestemming. Er wordt gevlogen op Bilbao waar ook het Guggenheim Museum wordt bezocht. Het prachtige Rioja gebied met steden als Haro en Logrono is de uiteindelijke wijnreis bestemming. Logrono b.v. was in 2012 culinaire hoofdstad van Europa. In het gebied worden diverse wijnhuizen bezocht. In deze regio vindt u ook ons hotel. Het advies is, om naast een altijd goed humeur, voor stevige wandelschoenen te zorgen.
De reis wordt gedurende deze vier dagen, vrijdag 7 t/m maandag 10 oktober 2022, in Spanje gedaan met een luxe touringcar.
Binnenkort gaan een aantal UBC bestuursleden wederom naar het Rioja gebied om een passend programma te maken. Geen kant-en-klaar geheel maar, zoals u gewend bent, geheel ‘UBC custom made’.
De vierdaagse wijnreis inclusief vluchten, hotelovernachtingen op basis van 2-persoonskamers, koffiepauzes, lunches, diners en bedrijfs- en musea entrees zal rond de € 950,00 p.p. bedragen. Dit is een richtprijs en kan pas definitiever zijn nadat het programma en detail is gemaakt. Omdat de UBC bestuursleden, die de wijnreis gaan organiseren, graag i.v.m. het aantal te reserveren hotelkamers vooraf bekend is met het aantal belangstellenden voor deze wijnreis vragen zij u z.s.m. vrijblijvend deze prachtige wijnreis te reserveren via adjan@vdvliet.nl of albert.sterk@plus.nl

Wachtwoord vergeten?

Vraag hier uw tijdelijke login aan


Let op:

  • u kunt de link alleen met het e-mailadres aanvragen waarmee u op deze website bent geregistreerd
  • deze link wordt naar dat e-mailadres verstuurd
  • wanneer u op de link klikt heeft u toegang tot de website
  • de link is 10 minuten geldig
  • de link moet in dezelfde browser geopend worden als waarop deze is aangevraagd