Ik ben 61 jaar, sinds 1 februari ben ik weer in Gorinchem komen wonen nadat ik in 1988 verhuisde voor mijn werk naar Rotterdam en later naar Utrecht. Ik heb gehoord dat er een naam bestaat voor mensen zoals ik; ik ben een Retour-Bliek. Ondanks het feit dat ik hier niet geboren ben, heb ik me altijd enorm thuis gevoeld en het weer hier wonen in Gorinchem voelt als een comfortabele jas. Destijds ben ik zanger geweest in ‘Twangbar Heads’ (opgetreden o.a. tijdens zomerfeesten 1986) en ook heb ik kort in El Kroppo gezeten. Na lange tijd in de bank- en verzekeringswereld te hebben gewerkt heb ik 15 jaar geleden ‘Inzicht en Advies’ opgericht; financiële planning zonder productverkoop. Ik adviseer particulieren, ondernemers, DGA’s en ondernemingen over inkomen nu en later, estateplanning, sparen en beleggen, hypotheken, overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsrisico, lijfrente- en kapitaalverzekeringen en woekerpolissen. Ik ben lid van de Vereniging van Onafhankelijke Financieel Planners waar ik lange tijd voorzitter van geweest ben. Daarnaast ben ik nog steeds passief en actief muziekliefhebber. Ik hoop jullie de komende tijd te ontmoeten en te leren kennen en ben benieuwd naar jullie verhalen.