Zaterdagmiddag 2 januari 2016 stond de deur van de Unitaskantine wijd open voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Gelukkig hadden velen de weg naar Molenvliet gevonden en rond vier uur was de gezellig ingerichte kantine – zoals dat zo fraai heet – goed gevuld. Een vrolijke en vooral muzikale noot werd verzorgd door Rik Tazelaar en Engeljan Ames die met zang en gitaarspel (en een passend repertoire) de sfeer nog verder verhoogden.

Al snel werd de champagne (ja toch?) geserveerd en kon voorzitter Theo Bos proosten op een voorspoedig 2016, maar niet nadat hij eerst in een korte, maar informatieve rede de aanwezigen had toegesproken. Allereerst werd iedereen welkom geheten. Er werden wat kampioenen bij de jeugd genoemd, de nieuwe bestuurlijke organisatie werd toegelicht, alsmede de komst van een nieuw bestuurslid. Het contract van de hoofdtrainer van de zondag- en van de zaterdagtak, respectievelijk Rick Adjei en Hans Bos werd gememoreerd. Natuurlijk stond Theo even stil bij de inbraak, een enorme schadepot. Hij kon met blijdschap melden dat tallozen steun hadden verleend in de vorm van gereedschap of geld. Verder werd nog een blik op de toekomst – met name de accommodatie – geworpen, waarbij overleg met de gemeente een belangrijke rol gaat spelen. Tenslotte werden alle sponsors, in het bijzonder de UBC, bedankt voor hun steun in het afgelopen jaar.

Daarna was het tijd voor goede gesprekken, een drankje en een bitterbal als versnapering. Het bleef nog lang druk en dat tekende de goede sfeer. Laatste opmerking: een prima opkomst en een mooie mix van oud en vooral jong.

Nieuwjaarsreceptie Unitas Nieuwjaarsreceptie Unitas Nieuwjaarsreceptie Unitas Nieuwjaarsreceptie Unitas Nieuwjaarsreceptie Unitas Nieuwjaarsreceptie Unitas Nieuwjaarsreceptie Unitas