Op vrijdagavond 24 maart is er een grote Unitas veiling. Vanaf 19:30 is de veilingavond geopend voor iedereen, dus ook voor UBC-leden. Komt u ook? En natuurlijk mag u iemand meenemen!

De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor het realiseren van nieuwe kleedkamers en voor een donatie aan Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt zo’n 600 Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Villa Pardoes ligt naast de Efteling.

Met ruim 150 kavels is er voor iedereen wel een leuk item beschikbaar om op te bieden. Van een wijnproeverij voor 10 personen tot een voetbalreis naar Westham United-Arsenal. Of een ballonvaart, een Loekie meisjesfiets of een 1×1 meter afdruk op aluminium van Messi in zijn gloriejaren. Maar u kunt ook uw auto laten wassen door een afvaardiging van het Unitas-bestuur, ervoor kiezen de straat langs de zij-ingang van het Unitas complex een jaar lang te laten vernoemen naar u of uw bedrijf of bieden op een elektrisch aangedreven scooter.

Naast een professionele veilingmeester is er ook een speciale gast aanwezig: Pieter de Waard. Pieter de Waard is sinds 2006 de algemeen directeur van Telstar. Pieter de Waard valt vaak op door zijn excentrieke voorkomen en flamboyante uitspraken. Dat belooft op voorhand al een leuke avond.

Graag tot ziens op de grote Unitas veiling op vrijdag 24 maart!