BEDRIJVENNIEUWS – TÉGÉTÈL

“Als Gorinchemse onderneming doen we graag iets voor de lokale samenleving. Binnen ons team ontstond dit jaar het idee om een vrijwilligersactie te organiseren. De zorgsector kan altijd extra steun gebruiken en daarom namen we contact op met de Rivas Zorggroep.

De activiteitenbegeleidsters van verpleeghuis Het Gasthuis kwamen met het idee om een fruitmiddag te organiseren. Met de steun van Fruitcompany, die het verse fruit beschikbaar stelde, zijn we aan de slag gegaan. Kisten met o.a. bananen, meloenen, ananassen, aardbeien werden schoongemaakt en gesneden. Na een paar uur werken stonden er 150 bakjes fruitsalade en glazen met smoothies gereed. Vervolgens vertrokken de groepjes collega’s onder begeleiding van een vrijwilligster van Het Gasthuis naar de verschillende afdelingen. Daar kregen de bewoners een gezonde traktatie aangeboden.

Samen met de bewoners, personeel en vrijwilligers van Het Gasthuis kijken wij met veel voldoening en plezier terug op deze geslaagde middag. Het is fijn om mensen op deze wijze blij te maken en voor ons zeker aanleiding om vaker een vrijwilligersactie te organiseren”

Martin Meijers
TéGéTèl

Fruitmiddag 01