van-zuilen-mode-heropeningVan Zuilen Mode heropent na een rigoureuze verbouwing op donderdag 25 februari haar totaal vernieuwde winkel. Natuurlijk met een dj, barista, hapjes en drankjes.

Bert van Zuilen: “om exact 13.00 uur zullen twee medewerksters van Van Zuilen mode de opening verrichten. Dit wordt gedaan door de medewerkster die het langst bij ons werkt (49 jaar) en degene die net in dienst is (2 maanden). In 2001 opende burgemeester IJssels onze verbouwde zaak en in 2010 mijn moeder (de oprichtster). Nu vonden we het een mooie geste om de eer aan onze medewerksters te gunnen’’.

De totaal vernieuwde dameszaak heeft een ‘’mega make-over’’ ondergaan. Zo is de trap verplaatst naar het midden van de zaak (waardoor je als het ware vanzelf naar boven loopt) en is de totale inrichting en indeling volledig vernieuwd. Vloeren, plafonds, verlichting: alles is eruit geweest.

Zo is er boven plaats gemaakt voor de grootste ‘MarcCain’ instore shop-inshop van Nederland. Beneden op de begane vloer vindt u shop-in-shops van Maison Scotch en Luisa Cerano. Daarnaast vindt u er een shop-concept met de verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris. Ook bijzonder is de nieuwe broekenshop.

Om de opening extra te vieren houdt Van Zuilen Mode zondag 6 maart een ‘Lazy Sunday Afternoon ’ – openingsparty van 12.00 Tot 18.00 Uur. Deze middag vieren we onze opening pas echt goed! Met onder andere: dj met saxofoon, shows, special cold beers, barista, gin-tonic en cocktail bar, polaroid-meisjes en veel meer.

U bent natuurlijk van harte welkom!