In oktober ben ik – Henk Fennema – een bedrijf begonnen in hogedrukreiniging. Het bedrijf heet RIWIN, een combinatie van de namen van mijn zoons. Ik leg graag uit hoe ik tot dit besluit ben gekomen. Spijtig genoeg moest ik om diverse redenen besluiten om te stoppen met de Fenexpo Businessdagen. Maar wat ga je dan doen? Ik wilde eigenlijk niet meer achter een bureau zitten, niet meer adviseren en verbinden. Het roer moest om. Handen uit de mouwen en iets doen waar ik energie van krijg. Dat werd mijn uitgangspunt.

Deze zomer heb ik het straatwerk en de terrassen bij Koos Eshuis gereinigd. Daar kreeg ik energie van, want het werd weer mooi (zie foto). ‘Kan ik hier iets mee,’ dacht ik, ‘want om ons heen is ook lang niet alles schoon.’ Het idee liet mij niet meer los en Google gaf ook niet veel resultaat in onze regio. Ik hakte de knoop door en begon met het maken van een bedrijfsplan, het bedenken van een naam etc. Vervolgens heb ik een professionele DiBO hogedrukreiniger aangeschaft en een bestelwagen. Ik richt mij voornamelijk op horizontale reiniging en ga niet hoger dan vier meter.

Kijk maar eens op www.dehogedrukreiniger.nl. Misschien spreken mijn diensten je wel aan voor je bedrijf of gewoon thuis. Ik ben er klaar voor! OMDAT GROEN NIET ALTIJD MOOI IS.