blauwe-anemoon Eind september bestaat Inloophuis De Blauwe Anemoon 5 jaar!
Dit eerste lustrum willen wij graag met jullie vieren en hiervoor hebben wij een mooie theateravond op donderdagavond 29 september 2016 voor u en uw naasten in petto.

Wij hebben theatergroep Alaska Unlimited bereid gevonden om hun voorstelling ‘Help ik leef’ in theater Peeriscoop te vertonen. Deze voorstelling is een humoristische vertelling van een (ex)-kankerpatiënt en zijn naaste. Met dit stuk doorbreekt theatergroep Alaska Unlimited twee taboes tegelijk: dat om kanker niet gelachen mag worden en dat je niet mag zeggen dat een kankerpatiënt onuitstaanbaar kan zijn. www.helpikleef.nl

Iblauwe-anemoon-5jaarnhoud voorstelling:
In ‘Help ik Leef’ staat de relatie tussen een man en een vrouw centraal. Hans wordt succesvol behandeld voor kanker maar blijkt gaande het ziekteproces een moeizame, egocentrische man te worden. De relatie met zijn vrouw Annet komt hierdoor onder druk te staan. De worsteling van Hans en het effect hiervan op zijn vrouw Annet worden in deze humoristische voorstelling op muzikale en acrobatische wijze verbeeld.

Expositie:
Voorafgaande en na afloop van de voorstelling vindt in de foyer een expositie van een aantal schilderdoeken plaats welke een aantal gasten van De Blauwe Anemoon heeft gemaakt tijdens een workshop met als thema ‘schilder de betekenis van een ruimte in het Inloophuis en/of je beleving hierbij’.

Reserveren:
U kunt uw kaarten voor deze voorstelling vanaf heden reserveren via de website van theater Peeriscoop: www.peeriscoop.nl. De kosten voor een kaartje bedragen € 7,50 en dit is inclusief 1 drankje en diverse hapjes na afloop van de voorstelling. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Als trouwe gast willen wij u graag als eerste de gelegenheid geven om uw kaartjes te bemachtigen. Uiteraard mag u meerdere kaartjes bestellen. Na volgende week zullen ook andere belangstellenden in de gelegenheid worden gebracht om kaarten te bestellen.

Wacht dus niet te lang met uw reservering, want op=op!

Adresgegevens Peeriscoop:
Boerenstraat 11B
4201 GA Gorinchem

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Kazerneplein.

Programma-overzicht 29 september 2016:

Tijdstip Planning
18.30 uur Theater Peeriscoop opent haar deuren, tevens aanvang expositie van een aantal schilderwerken
19.30 uur Zaal open; vrije plaatsen
19.45 uur Welkomstwoord namens het bestuur
20.00 uur Aanvang voorstelling (geen pauze tussendoor)
21.20 uur Einde voorstelling, napraten in de zaal
21.35 uur Naar foyer voor een drankje en een hapje
23.00 uur Einde

 

De Blauwe Anemoon opent in deze lustrumweek tevens op zaterdag 1 oktober 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur haar deuren voor een open huis, waarbij iedereen uiteraard van harte welkom is om eens een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Dit evenement is tevens de start van een expositie waarbij een aantal schilderijen en andere (hand)werken van diverse gasten tentoongesteld worden.  Een aantal doeken zal te koop worden aangeboden waarbij de opbrengst ten goede komt aan De Blauwe Anemoon.

Bovendien verschijnt binnenkort een lustrumkrant welke aan 20.000 adressen zal worden verspreid.

Tot ziens in theater Peeriscoop. Wij verheugen ons op uw komst!