Beste mede-UBC leden,

Zaterdag 23 april ga ik 160 kilometer mountainbiken om geld op te halen voor het KWF. Samen met andere MTB-ers fiets ik van Maastricht naar Hilvarenbeek, grotendeels door de bossen. Een pittige rit, dus inmiddels ben ik al een aantal maanden hard aan het trainen. Opgeven is immers geen optie!

Waarschijnlijk weet je al dat 1 op de 3 mensen te maken krijgt met kanker. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen om dit veel te hoge aantal terug te brengen. Zou je mij daarom willen sponsoren, zodat ik een mooi bedrag bij elkaar kan fietsen voor het KWF? Ieder bedrag, groot of klein, is welkom!

Doneren kan hier: Strijd mee tegen kanker -Sponsor Jeroen van Rosmalen

Na de tocht laat ik je uiteraard weten hoe het is gegaan!

Dank en groet,
Jeroen van Rosmalen
Jeroen@hoveniersbedrijfvanrosmalen.nl