ladiesnight-fs-01Op zaterdag 29 november j.l. stond de traditionele en befaamde Lady’s Night op het programma van de UBC. De locatie was dit keer de sfeervolle Spiegelzaal van De Nieuwe Kolfbaan. Inderdaad een prima locatie voor een sfeervolle avond.

De gasten – allen in feestelijke kledij – werden welkom geheten door gastvrouw Bianca den Breejen, waarna men werd onthaald op een glaasje ‘prik’. Al snel vormden zich groepjes aan de statafels en aan de ronde tafels en was er volop gelegenheid om weer eens bij te praten. Uiteraard was daarna de beurt aan Ton de Hoog. Als voorzitter van de UBC heette hij iedereen hartelijk welkom, bedankte hij het organisatiecomité en wenste hij de gasten een fijne avond toe.

ladiesnight-fs-02Daarna zorgde DJ Bert Coster met zijn muziek voor een stevige achtergrond bij de gesprekken. Gesprekken die werden onderbroken door een bezoekje aan het koude buffet waar op fraaie wijze vis, vlees en kaas werd opgediend. Dit onderdeel van het programma viel letterlijk heel goed in de smaak.

Het optreden van zangeres Funky Diva Ezz begeleid door saxofoniste Sanne Landvreugd was een volgend hoogtepunt: de dansvloer werd ‘overspoeld’ door danslustigen. Kortom, een prima sfeertje. Dat laatste gold ook bij het optreden van volkszanger Peter, die het Nederlandse lied vertegenwoordigde.

Conclusie: een gezellige Lady’s Night , uitstekend georganiseerd in een sfeervolle entourage. Prima toch?!

Bekijk hier de foto’s