Hallo, allemaal! Mijn naam is Pauline van Turenhout – Bos, ik ben 25 jaar en woonachtig in het mooie Gorinchem. Als jongste telg van de familie Bos kon ook mijn lidmaatschap niet uitblijven. En hoewel Ajax het eerste woordje was dat ik kon zeggen, heb ik als kind niet heel veel met voetbal gehad. Pas op latere leeftijd wekte voetbal mijn interesse en inmiddels breng ik menig avond met mijn man op de bank door om van een goede wedstrijd te genieten. Daarnaast ga ik graag met mijn vader mee naar de Arena. Mijn grootste passie ligt echter binnen het culinaire. Ik kan uren spenderen in de keuken of genieten van een heerlijk etentje met goede wijnen.

In het dagelijkse leven geef ik leiding binnen het bedrijf van mijn ouders: Van der Vliet wonen in Arkel. Een familiebedrijf met een rijke historie. Ik ben er super trots op dat ik elke dag in dit bedrijf mag werken in de voetsporen van mijn opa en oma en van mijn ouders.

De kracht van onze winkel is dat we zelf zowel de inkoop als verkoop doen. Zo selecteren we de mooiste producten én kunnen we tevens onze klanten voorzien van de juiste informatie en interieuradvies. De laatste jaren hebben wij ook steeds meer zakelijke opdrachtgevers. Kantoren, spreekkamers, personeelsruimtes en nog vele andere projecten hebben wij mogen inrichten. Binnen het bedrijfsleven zien we steeds meer huiselijkheid op werkplekken. Mijn collega’s en ik verwelkomen u graag eens bij ons in de winkel. Want zowel zakelijk als privé bent u thuis bij ons. Tot ziens op een van de evenementen van UBC.

www.vdvliet.nl