Ik ben Christiaan Streefkerk, getrouwd met Aline en vader van twee dochters, een zoon en een pleegzoon. Mijn voetbalcarrière bracht mij in een ver verleden tot een kampioenschap met de A1 van Lekvogels en een vervolg bij het tweede elftal, maar het grootste gedeelte van mijn sportieve carrière bracht ik door op het korfbalveld. Mijn hedendaagse sportiviteit beperkt zicht tot wekelijks zaalvoetbal met een clubje uit onze kerk en daarnaast ben ik actief lid en mede-initiatiefnemer van Cima Coppi Gorinchem, een landelijke businessclub voor ondernemers op de racefiets (www.businesscycling.cc).

Wij wonen sinds begin vorig jaar in Gorinchem, maar al vanaf 2002 werk ik in Gorinchem bij BOS Reclame (www.bosreclame.nl). In 2015 heb ik het reclamebureau overgenomen van de huidige Unitas-voorzitter, Theo Bos. BOS Reclame (sinds 1976) is een creatief bureau voor visuele communicatie. Wij ontwikkelen logo’s, huisstijlen, websites, advertentiecampagnes en drukwerk. Dit doen we voor veel bedrijven en organisaties in voornamelijk regio Gorinchem.

Het lijkt me leuk om kennis met jullie te maken. Kun je niet wachten tot bij de UBC, kom dan een kop koffie drinken in ons fraai monumentaal pand in de Gorinchemse binnenstad. Welkom!