Mijn naam is Cees Lagendijk (links op de foto). Ik ben 55 jaar en inmiddels 7 jaar trainer van GJS. Als speler ben ik actief geweest voor o.a. SVW, dus lid worden van de UBC lag natuurlijk erg voor de hand. Keep your friends close, but keep ‘your enemies’ closer!

Grapje natuurlijk. Als eigenaar van de C&W Groep in Arkel vinden mijn compagnon Wout Schuurman en ik het van redelijk belang om actief te zijn in het lokale netwerk. De C&W Groep bestaat uit een aantal bedrijven die grofweg kunnen worden onderverdeeld in een productietak en een verhuurtak. Bij productie houden we ons bezig met in- en outstore van bijvoorbeeld panden, terwijl we ons met verhuur focussen op de verhuur van reclameruimte op straat (lichtbakken, rotondeborden, maar ook het LED-scherm langs de A27). Waar de meeste bedrijven van de C&W Groep zowel nationaal als internationaal inmiddels hun sporen hebben verdiend, is ons jongste bedrijf Shots on Target nog een redelijk onbekende speler in de markt.

Shots on Target is een bedrijf dat zich specialiseert in communicatie via nieuwe media. Het bedrijf richt zich hierbij op het volledige proces: van het schrijven van een communicatieplan tot het posten van een Facebookbericht en alles wat daar tussenin gebeurt. Hierbij is één van de pijlers videoproductie. We hebben een team van communicatieprofessionals die zich bezighouden met concepting en een team van cameramensen en editors dat zich bezighoudt met videoproductie. Voor bijvoorbeeld restaurant Proeverz verzorgen wij de volledige social media.

Een vertakking van Shots on Target is Gorkum TV. Gorkum TV is een digitaal televisiekanaal waarin we laten zien wat er in onze stad gebeurt. Voor Unitas hebben we bijvoorbeeld de “kampioensdag” van afgelopen seizoen in beeld gebracht. Verder hebben we een aantal vaste programma’s, gebaseerd op de pijlers maatschappij, events, ondernemen, lifestyle en sport.

Vanuit Shots on Target en nog concreter Gorkum TV, is het voor ons zeer interessant om lid te zijn van de UBC. Dat, samen met het feit dat ik stiekem een kijkje in de keuken kan nemen bij de Roodbroeken, maakte de keuze om lid te worden van de UBC vrij eenvoudig.

Tot ziens!