De Wijnmaatschappij Gorinchem

martijn-streekDe Wijnmaatschappij is een jonge onderneming die kwaliteitswijnen onder de aandacht brengt. We hebben verschillende topwijnhuizen in het assortiment uit praktisch alle werelddelen, te weten: Frankrijk, Spanje, Italië,  Duitsland, Zuid-Afrika, Amerika, Australië. In elk land zijn een aantal Topwineries gevestigd en deze wijnen worden geleverd aan verschillende ondernemingen.

Al ruim 20 jaar woon ik in Gorinchem samen met mijn vrouw en twee kinderen. Mijn oudste zoon is dit seizoen voor het eerst gaan voetballen bij Unitas F2 (jongens onder de 9). Om zelf een beetje in conditie te blijven loop ik hard. In 2017 doe ik voor de 6de keer mee aan de Marathon van Rotterdam.

Onlangs heb ik voor het eerst de leden van de UBC mogen ontmoeten. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan de belangenbehartiging van de Unitas Business Club.

Voor meer info over De Wijnmaatschappij:
bel naar 06-34098846 of stuur een mail naar wijnmaatschappij@gmail.com