Ik ben 50 jaar, getrouwd met Bianca en wij hebben een zoon van 23 jaar, Dennis. Ik ben woonachtig in Bergambacht, waar ik ongeveer 27 jaar voor de plaatselijke VV Bergambacht heb gevoetbald, waarvan 14 jaar in het eerste elftal. Ik ben een fervent wielrenner en ik kijk er ook graag naar.

Mijn andere hobby’s zijn reizen en lezen en ik ben een Feyenoord supporter. Ik ben momenteel werkzaam bij de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden als directeur commercie en heb hiervoor diverse directie- en managementfuncties bekleed binnen Rabobank. Ik begeef mij in vele netwerken binnen en buiten Gorinchem en dat vind ik ook één van de leuke onderdelen van mijn job. Omdat ik een voetballiefhebber ben en Unitas een prachtige (oude) vereniging is in Gorinchem vind ik het erg leuk om lid te worden van de businessclub. Mijn eerste ervaring op de herenavond met Michael van Praag als spreker was in ieder geval een mooie aftrap om kennis te maken met diverse mensen en ik heb in ieder geval veel gelachen en dat is voor mij erg belangrijk in het leven.