Een nieuw seizoen breekt aan voor de Unitas Business Club. We hebben goede hoop op een ‘ouderwets’ UBC-jaar waarin we elkaar weer vaker kunnen treffen dan in het voorbije seizoen. Waar nodig blijven we vanzelfsprekend rekening houden met de geldende coronamaatregelen, maar de vooruitzichten zijn gelukkig een stuk rooskleuriger dan enkele maanden geleden.

Er staat dan ook een goed gevuld activiteitenprogramma klaar, waarover u regelmatig verder wordt geïnformeerd. In de agenda kunt u alvast rekening houden met een gezellige ledenvergadering in het geheel vernieuwde Hotel Gorinchem (maandag 11 oktober), een feestelijke ladies night (vrijdag 19 november), de jaarlijkse UBC-fietstocht (woensdag 11 mei), de haringparty (woensdag 22 juni) en het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het buitenland. Dat laatste willen we in maart doen. Onze befaamde wijnreis ten slotte gepland voor oktober 2022.

Er zullen nog verschillende andere activiteiten worden toegevoegd aan het programma. Ook deze worden uiteraard tijdig bij u aangekondigd.