Mijn naam is Pieter Vink getrouwd met Jacqueline en trotse vader van twee zonen Thomas en Bart. In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets zowel buiten als in de sportschool en voetbal ik bij Unitas 7 tegen 7. Ik ben sinds 1 juni dit jaar werkzaam bij Verhoeven Installaties in Amsterdam als algemeen directeur. Verhoeven Installaties is onderdeel van Verhoeven vastgoed verbeteraars gevestigd in Arnhem en Amsterdam en bestaan al meer dan 175 jaar. De werkzaamheden van Verhoeven Installaties bestaan voornamelijk uit het verduurzamen van technische installaties, denk hierbij aan warmtepompen, zonnepanelen, mechanische ventilaties (CO2 gestuurd) en klimaat installaties. Wij doen dit voor vastgoedeigenaren, gemeenten en in de particuliere sector, maar ook in de Retail en de Hospitality. Als totale groep bieden wij het concept Goed Idee aan waarin wij in twee dagen het label van uw woning kunnen verbeteren, denk hierbij aan vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, isolatie glas, zonnepanelen, warmtepomp en eventueel een oplaadpaal voor uw elektrische auto. Bekijk deze animatiefilm hoe dit in zijn werk gaat.

Ik kijk ernaar uit om iedereen weer te ontmoeten bij de UBC