golfmiddag-05Op 22 mei j.l. was een aantal leden van de UBC aanwezig op golfbaan The Dutch bij Spijk om met elkaar de strijd aan te gaan. Na ontvangst met een drankje ging een twaalftal golfspelers richting baan die er, zoals gebruikelijk, bijzonder fraai bij lag. De kwaliteit van deze baan blijft toch een bijzondere ervaring voor de golfspeler: iets wat zich het meeste uit tijdens het putten, waarbij de bal op de green je het gevoel geeft dat hij eindeloos blijft doorrollen.

Rond de klok van drie uur kwamen een zevental clinic spelers binnen die een twee uur durende sessie van golf pro Remon Scheffer voorgeschoteld kregen, waar bij de diverse facetten van het golfspel werd beoefend. Het enthousiasme tijdens deze clinic was zelfs zo groot dat een aantal deelnemers de pro benaderde om een aantal lessen bij hem te nemen.

Moe gestreden kwamen de deelnemers rond de klok van zes uur in het clubhuis binnen om tijdens de borrel en een klein hapje hun ervaringen met elkaar te delen. Hierbij sloot ook een aantal partners aan om gezamenlijk richting diner te gaan. De Golfdag werd afgesloten met een mooi driegangen diner dat werd geserveerd in het restaurant van de Dutch en uiteraard vergezeld ging van de nodige drankjes.

Kortom, weer een super gezellige dag die alleen maar winnaars telde. Mede namens Rochus Bakker, Pieter Kroon en Wil Gremmen: bedankt voor het gebruik maken van de uitnodiging wij hebben er in ieder geval van genoten.

Het fotoverslag vindt u hier