Regionale arbodienst en ubc-lid inc. Gezond werken merkt dat ondernemend Nederland steeds meer bewust is van het belang van een gezonde werkomgeving. Niet alleen gerelateerd aan fysieke omstandigheden, maar ook op het gebied van mentale belasting, psychosociale omstandigheden (denk aan ‘me too…’) en natuurlijk ook op het gebied van zingeving (ben ik nog wel gelukkig met wat ik doe). Ook zijn steeds meer bedrijven druk met het binden en boeien van hun personeel. Het is immers lastig om aan goed personeel te komen, maar dat maakt het behouden van goede werknemers nog belangrijker!

Samen met de gemeente Gorinchem, Gorinchem beweegt, Fysio PP en de Vitaminekantine willen we graag meer bewustzijn creëren over gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid onder de bedrijven in deze regio.

Om die reden hebben we op donderdag 23 juni 2022 een event georganiseerd, waarin we ondernemers verder willen enthousiasmeren over dit onderwerp, maar ook praktische informatie zullen verstrekken over hoe u vitaliteit en gezondheid kunt implementeren in uw onderneming. Bij deze willen we u hiervoor van harte uitnodigen!

Klik hier voor de uitnodiging.