Op 11 oktober j.l. is het UBC Open golftoernooi georganiseerd op golfpark Almkreek in Almkerk.  Onder prima weersomstandigheden, waaronder een stralend zonnetje, hebben 71 golfers deelgenomen aan dit invitatietoernooi, dat voor het eerst door de Unitas Business Club werd georganiseerd.

De eerste deelnemers gingen om één uur de golfbaan op en meldden zich om pakweg half zes terug op het terras, waar onder het genot van een heerlijk en dik verdiend drankje alle kansen en alle mooie drives nog een keer de revue passeerden. De acht deelnemers van de kleine baan waren blij verrast om te ervaren wat het mooie golfspel inhoudt. Golfleraar en UBC- lid Edwin Wesselink hield een speciale wedstrijd – Beat the Pro – op hole 13. Maar liefst zeven deelnemende teams wisten Edwin te verslaan.

Tijdens de barbecue na afloop was het ook tijd voor de prijsuitreiking: de flight van Leon Karreman won de eerste prijs en daarmede is de wisselbeker in de etalage van Van Soest Menswear in de Arkelstraat te bewonderen. Runner up waren de dames Margreet Kroon, Inge Gremmen en Lia Bakker, gezamenlijk met Job Pijpers.

Onze dank – namens de UBC – is er voor de organisatoren en de begeleiding vanuit Golfpark Almkreek van dit evenement. Onze bijzondere dank gaat uit naar Edwin Wesselink en Rochus Bakker. Jos Koot heeft de golfdag als gastheer in goede banen geleid. Ook dank daarvoor. Met gezamenlijke UBC-krachten hebben we een mooie dag georganiseerd, die zeker voor herhaling vatbaar is.

  • ubc-open-2018-001
    ubc-open-2018-002
    ubc-open-2018-003

View more photos →