De Gorcums Reisburo Groep voegt per 1 november 2019 alle merknamen samen tot Travel Store. Zowel de naam Gorcums Reisburo Groep, als de bekende merken die in de groep actief zijn, RegioReisburo, Traveltroef, Piloot Koen en ReisTeam, gaan verder als Travel Store. Het reisbedrijf is in 1975 gestart en is nog altijd een 100% zelfstandig familiebedrijf gespecialiseerd in vakanties en zakenreizen. En dat blijft zo.

Future proof

Directeur Frank Visch: ‘Om de reiziger te kunnen blijven verrassen met onderscheidende service, vakkennis en scherpe prijzen, is het nu tijd voor de volgende stap: één duidelijk merk dat alle kennis, ervaring en aanbod bundelt: Travel Store, de wereld aan reizen.”

Naast duidelijkheid wil Visch ook de service verder uitbreiden: ‘We gaan het verschil maken door de kennis van echte specialisten te combineren met hedendaagse techniek.’ Zo wordt binnenkort een nieuwe en gebruiksvriendelijke (mobiele) website gelanceerd: www.travelstore.nl. Hier kan je tijdens het boeken gemakkelijk de hulp inschakelen van een echte specialist. Daarnaast komt er een speciale website voor inspiratie en komt er een interactief Travel Blog. Tevens wordt de bereikbaarheid uitgebreid met WhatsApp, webchat en live video calls. Het zakenreisbureau Travel Store Business staat garant voor de beste deals in vliegtickets, hotels en autohuur. Met vestigingen in Gorinchem en Dordrecht wordt midden Nederland bediend.

Per 1 november 2019 zijn de Travel Stores 7 dagen in de week bereikbaar en van maandag t/m vrijdag zélfs tot 21.00 uur ’s avonds. Met 7 locaties in de regio kan men altijd bij een Travel Store terecht of 24/7 op www.travelstore.nl.