en feestelijke ingebruikneming nieuw kunstgrasveld

De traditionele Nieuwjaarsreceptie bij Unitas werd voorafgegaan door tal van sportieve activiteiten en een feestelijke opening van het hoofdveld van Unitas: een prachtig kunstgrasveld dat aan alle eisen voldoet.

Allereerst was daar vanaf  half één een mix toernooi van 7 tegen 7 plus alle andere recreatieve voetballers van Unitas Zondag en Unitas Zaterdag. Vervolgens was de nieuwe loot aan de Unitasboom aan de beurt, namelijk wandelvoetbal. Hier kwamen tal van veteranen aan hun trekken, waaronder Unitasvoorzitter Theo Bos. De oudste deelnemer was trouwens 80 jaar jong! Om vier uur werd het kunstgrasveld officieel in gebruik genomen door Geert Willemstein, erevoorzitter van Unitas en wethouder Hans Freije. Door het trekken aan een koord vloog een zee van rode en witte ballonnen (inderdaad: de Unitaskleuren) in de hoogte.

Daarna was het tijd voor een gezellige nieuwjaarsreceptie met als traditionele toevoeging een toespraak van de voorzitter van Unitas. ‘Unitas is heel blij met zijn nieuwe prachtige hoofdveld.’ Uiteraard werd de gemeente Gorinchem in de persoon van wethouder Hans Freije bedankt. Natuurlijk wensten alle aanwezigen – en dat waren er bijna 200! – elkaar gelukkig nieuwjaar en was het tijd voor een hapje en een drankje. Dat laatste werd trouwens aangeboden door de UBC. De goede sfeer werd nog eens versterkt door aanstekelijke muziek van de band, die ervoor zorgde dat er zelfs lustig werd gedanst. Kortom, een gezellige Nieuwjaarsreceptie bij Unitas met een feestelijke omlijsting. De UBC-ers die ook aanwezig waren, kunnen dat bevestigen.

  • ubc-nieuwjaarsreceptie-2017-01
    ubc-nieuwjaarsreceptie-2017-02
    ubc-nieuwjaarsreceptie-2017-03

View more photos →