ubc-haringparty-2016-03Voor de derde keer werd de inmiddels traditionele haringparty georganiseerd in het clubgebouw van WSV de Merwede. Met een overvloed aan haring werd er om 16.00 uur gestart.

De ambiance bij WSV de Merwede, de verzorging door onze haringmeisjes en de bediening zorgden voor een goede sfeer bij het happen van de eerste Hollandse Nieuwe. En voor wie niet wilden happen waren er belegde broodjes met paling, zalm en ham. Ook de schaaltjes met voorgesneden haring en het Amsterdamse zuur vielen goed in de smaak. Veel leden met of zonder partner, in totaal 64 personen,  waren gekomen en zorgden voor een gezellige sfeer en goede gesprekken.

De in Hollands tenue, rood wit blauw, geklede haringmeisjes zorgden er voor dat niemand te kort kwam en bleven de schalen haring aanvullen en de bediening bleef met serveerbladen drank zorgen voor het goed wegspoelen. Een vis moet nu eenmaal blijven zwemmen.

De haring is dit jaar van uitzonderlijk goede kwaliteit en dat was dan ook te merken aan de hoeveelheid die deze middag werd weggehapt.

We kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagde haringparty en kijken al weer uit naar de Hollandse Nieuwe van 2017.