Het is een traditie dat de voetbalclub en de business club gezamenlijk de nieuwjaarsreceptie houden. Dus ook aan de start van 2019 waren velen leden bijeen om in een sfeervolle ambiance elkaar alle goeds te wensen met als boventoon dat gezondheid wel het belangrijkste is. Na een gesproken woord van de ad interim voorzitter Digerto Biemans die aandacht had over diverse facetten van de club.

Terugkijkend: op het 120-jarig jubileum met een fantastisch diner. Het Kampioenschap van zondag 1 en promotie naar de hoofdklasse. De zaterdag met promotie naar de 3e klasse en alles moet wijken voor handhaving in die klasse.

Vooruitkijkend: op een vervolg van de competitie na de winterstop; de positieve stap voorwaarts van trainer Rick Adjei. De nieuwe trainer voor de zondag Jeroen van Bezouwen. Zaterdag 1 trainer Hans Bos die het nieuwe seizoen HJO bij de Unitas-jeugd wordt met de doelstelling er voor te zorgen dat we het Keurmerk Jeugdopleidingen van de KNVB binnenhalen. Er is een forse toename van leden, zowel meiden als jongens. Aandacht voor de vrijwilligers. Een nieuw clubblad is in de maak. Nieuw is dat ook Unitas rookvrij gaat worden. Op zaterdag tot 13.00 uur mag er niet gerookt worden. Een dankwoord aan een ieder die zich inzet voor de club; Kortom, het gaat goed met de club. Tot slot deed Biemans een oproep voor twee nieuwe bestuursleden en inzet van meer vrijwilligers. Onder begeleiding van live muziek van Berry Philipse en onder het genot van een hapje en een drankje werd het een gezellig samenzijn.

  • nieuwjaarsreceptie-09
    nieuwjaarsreceptie-08
    nieuwjaarsreceptie-07

View more photos →