Een jaarlijks succesvolle UBC activiteit is de UBC wijnreis. Die wijnreis wordt gehouden in oktober. Moezel,  Elzas, Champagne, Belgisch en Zuid-Limburg en Rijn waren achtereenvolgens de bestemmingen.

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden hetgeen impliceert dat er i.p.v. een driedaagse een vierdaagse wijnreis wordt georganiseerd. Als bestemmingen zijn Bourgogne en Loire genoemd als vierdaagse bestemmingen die nog per touringcar zouden kunnen worden gedaan maar Rioja of Piemonte betekent reizen per vliegtuig. Beide keuzes betekenen een hogere prijs per persoon. Er zijn talloze mogelijkheden maar toch heeft de wijncommissie bestaande uit Adjan Bos en Albert Sterk gemeend om tevens een driedaagse reis naar het mooie gebied van de Moezel te organiseren.

Gezien het grote succes in 2011 is het Moezelgebied een prima, mooie en zeker sfeervolle bestemming.

Een driedaagse UBC wijnreis 2016 is vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober.
Een vierdaagse UBC wijnreis 2016 is donderdag 6 t/m zondag 9 oktober.

De commissie gaat binnenkort op locatie het programma opstellen en zou graag nu reeds de interesse willen peilen. De prijs van de driedaagse reis is gelijk aan vorig jaar en zal ± € 450 bedragen.

Een reis naar b.v. Piemonte is een vierdaagse reis en de reis is per vliegtuig en zal een geschatte meerprijs van ± € 150-200 betekenen

Dit geldt ook voor de vierdaagse reis naar Bourgogne of Loire

Kortom drie opties:
1. Moezel driedaagse reis per touringcar
2. Bourgogne of Loire  vierdaagse reis per touringcar
3. Piemonte of Rioja vierdaagse reis per vliegtuig

Daarom het verzoek aan geïnteresseerden om zich als, voorlopig, deelnemer aan te melden via het aan u gestuurde mailbericht en te reageren/ beantwoorden aan Adjan@vdvliet.nl en albert.sterk@plus.nl

Wij zien uw reactie graag z.s.m. echter uiterlijk zaterdag 23 april tegemoet.

Adjan & Albert