RIOJA UBC wijnreis 2020. Nadat jarenlang veel UBC leden een wijnreis per touringcar hebben gemaakt naar mooie wijngebieden op busreisafstand heeft de UBC wijn- commissie voor het eerst een vierdaagse wijnreis op grotere afstand gedacht. Het prachtige gebied van de Rioja en Rioja Alta in Spanje wordt de bestemming. Er wordt met KLM gevlogen naar Bilbao waar ook het Guggenheim Museum wordt bezocht. Het prachtige Rioja gebied met steden als Haro en Logrono is de uiteindelijke wijnreis bestemming. Logrono b.v. was in 2012 culinaire hoofdstad van Europa. In het gebied worden diverse wijnhuizen bezocht. In deze regio vindt u ook ons hotel. Het advies is, om naast een altijd goed humeur, voor stevige wandelschoenen te zorgen.

De reis wordt gedurende deze vier dagen, donderdag 8 t/m zondag 11 oktober, in Spanje gedaan met een luxe touringcar.

Binnenkort gaan een aantal UBC bestuursleden naar het Rioja gebied om een passend programma te maken. Geen kant- en klaar geheel maar, zoals u gewend was en bent, geheel “ UBC customer made “.

De vierdaagse wijnreis inclusief KLM vluchten, hotelovernachtingen op basis van 2-persoonskamers, koffiepauzes, lunches, diners en bedrijfs- en musea entrees zal rond de € 950,= p.p.  bedragen. Dit is een richtprijs en kan pas definitiever zijn nadat het programma en detail is gemaakt. Omdat de UBC bestuursleden, die de wijnreis gaan organiseren, graag i.v.m. het aantal te reserveren hotelkamers vooraf bekend is met het aantal belangstellenden voor deze wijnreis vragen zij u z.s.m. vrijblijvend deze prachtige wijnreis te reserveren via adjan@vdvliet.nl of albert.sterk@plus.nl