UBC Businessclub nodigt jou en je partner uit voor deze sfeervolle avond op vrijdagavond 14 oktober 2022 in restaurant Kampanje. Oude tijden gaan herleven. Een bruisende sfeervolle Ladies Night in een modern jasje is iets waar je bij UBC op mag rekenen.

Ontvangst vanaf 17.30 uur. Gedurende een mooi Kampanje diner genieten jullie van Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen en is er, naast Dennis, een extra verrassing van nog een bekende zanger/ artiest. Kortom swing, jazz, bigband en pop in het programma. Een mooi diner omlijst met muziek en dans. De dansvloer is aan UBC !! Ook niet dansers zullen zich thuis voelen.

Aanmelden via deze link en vermeld daarbij ook je partner en eventuele dieetwensen. We rekenen op je/ jullie komst.

Adres Restaurant Kampanje: Troelstrastraat 5 3371 VJ Hardinxveld-Giessendam

Ontvangst vanaf 17.30 uur en einde rond 0.00 uur. Lukt aanmelden via de site niet meld je dan aan via albert.sterk@plus.nl of adjan@vdvliet.nl

Noteer tevens vrijdag namiddag 9 december in uw agenda. Een Oudejaarsborrel op een unieke locatie in Gorinchem; deze bijeenkomst is met partner. Voor 2023 staan nu reeds een zestal activiteiten gepland. U wordt hierover tijdig geinformeerd.