Onder grote belangstelling heeft Unitas op dinsdag 19 april haar feestelijke verjaardag van 118 jaar gevierd. 14 Jubilarissen werden in het zonnetje gezeten voorzien van de Unitas speld met fraaie oorkonde. Verrassend was dat ook een vijftal Unitassers werden benoemd tot “Lid van Verdienste”. Arie van den Berg, Gerrit van Emmerik, Rob van Noord, Tis van der Schuit en Ad ter Wal

leden-van-verdienste-2016

jubilarissen-2016

Voor de jubilerende leden waren lovende woorden van de werk-voorzitter Theo Bos en werden historische feiten met een dosis humor geschetst. Het was een bijzondere en gezellige bijeenkomst. Jubilarissen waren: Bertus van ’t Sant (80 jaar lid), Frans Caspers, Rob van Noord, Dick van Zanten (zij zijn 60 jaar lid), Pierre Bogers, Arie Putters (beide 50 jaar lid), Cees van Bommel, Rens Vroon, Ad ter Wal (zij zijn 40 jaar lid), Pieter Kroon en Gijs Versluis (beide 25 jaar lid).  Niet aanwezig waren Harry Hentenaar (70 jaar lid), Koos Mensert (60 jaar lid).

Nieuwe bestuurders
Francois Chambone, Machiel van de Laar en Ard Blom zijn nieuwe bestuursleden die recent zijn ingestapt in het hoofdbestuur. Tijdens het openingswoord werd er nog nadrukkelijk gewezen op het tekort aan vrijwilligers voor het komende seizoen. “Er zijn grote en kleine taken te verrichten op onze accommodatie” aldus Bos. Wat de ontwikkeling kunstgras en nieuwe kleedkamers betreft, heeft het bestuur er alle vertrouwen en ambitie in dat dit binnen een aantal seizoenen gerealiseerd zal zijn.