De Unitastrein met louter overwinningen dendert maar door. Zowel de Zaterdag- als de Zondag selecties staan, met de volle winst van 18 punten uit zes wedstrijden, statig bovenaan. Het zal niet eerder in de geschiedenis voorgekomen zijn dat de bijna 120-jarige vereniging zo succesvol was. Een beetje angstig is het ook wel. Eens zal het tij keren. Met voetbal leef je van week tot week. De wens is om nog maar even door te zetten en en te gaan voor de bonus “Nacompetitie”.

De Zaterdag trekt, met eigen vervoer, naar Noordeloos. Het is daar altijd lastig maar het kan wel een leuk potje voetbal worden. Scorend is de Zaterdag nog niet oppermachtig en wint de wedstrijden met een minimum aan doelpunten. Dat in tegenstelling tot de Zondag dat juist méér dan voldoende scorend vermogen heeft. Gelukkig maar! Ook het niveau van beide Unitas-teams is natuurlijk niet te vergelijken. Voor de vereniging zijn al deze resultaten wel een opsteker. Zeker na de gepleegde overval op de Unitas-penningmeester op de accommodatie, wat veel boosheid en persoonlijk leed heeft veroorzaakt. De penningmeester zal vanwege deze overval deze week een operatie moeten ondergaan en nog lang moeten revalideren.

Wat de wedstrijden betreft zijn er voor het komend weekend, zowel op zaterdag als op zondag, mooie affiches om te komen kijken. Het is de moeite waard om te genieten van sport en een mogelijk mooie herfstdag. Welkom dus op Molenvliet!