Het is in maart 1967 dat Jet van Zuilen modehuis van Zuilen start in de Arkelstraat in Gorinchem. Het begin van een familiegeschiedenis: 50 jaar later is Van Zuilen Mode uitgegroeid tot een bekend fenomeen, waar een warme en persoonlijke relatie met de klant hoog in het vaandel staat. Een bijzondere mijlpaal, dat het gehele jaar op een leuke en verrassende manier gevierd zal worden!

Door de jaren heen is er veel verbouwd en is de zaak flink uitgebreid. Meer en mooiere merken, een herenafdeling, een schoenenafdeling, een webshop een steeds groter worden team, dat zich continue blijft ontwikkelen. Vanzelfsprekend groeit het pand mee: inmiddels huist Van Zuilen Mode in 8 historische panden op een oppervlakte van ruim 1500 m2.

Dames- en herenafdelingen met een eigen identiteit, aangevuld met een uitgebreide
shop-in-shop van onze partner in schoenen, Van den Assem. Naast de zeer uitgebreide schoenenafdeling, heeft Van Zuilen Mode ook een aantal andere ‘shop-in-shops’ in hun concept opgenomen. Luisa Cerano, Maison Scotch en de grootste Marc Cain Shop-in-Shop van Nederland bij de Dames en voor de heren Jacob Cohen en Scotch en Soda.

We willen onze klanten graag continue mooie, nieuwe dingen kunnen bieden, zowel in de winkel als online’’. Een bezoekje aan Van Zuilen Mode moet echt een beleving zijn!’’.

Dit jaar blikt de familie, samen met haar team, terug op 50 jaar Van Zuilen Mode.
Naast mooie en verrassende events en acties, zal ook het verhaal verteld worden.
Een stukje familiegeschiedenis, waar de warme en persoonlijke benadering richting medewerker en klant als rode draad doorheen loopt.

We trappen af met de
JUBILEUMJAAR OPENINGSPARTY

12 maart
12:00 – 18.00 uur

Op 12 maart trapt Van Zuilen Mode af met de officiële opening van het jubileumjaar en daarmee ook een nieuw modeseizoen. Een feestelijke middag met onder andere:

Live muziek van Radio Barkas | Speciaal bier & wijn proeverij | Foodtruck | 3 wervelende shows
Bites & Bubbles | Feestelijke jubileum gifts bij uw aankoop | Pim de Barista | Polaroid Meisjes