[persbericht]
van-zuilen-modeVan Zuilen Mode uit Gorinchem is tijdens de eerste editie van het Business Event op 23 november uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de categorie Horeca en Detailhandel. Om dit te vieren trakteert Van Zuilen Mode haar klanten drie dagen lang op lekkernijen van patisserie Sweet Ima en brasserie Le Bon’Apart, de andere twee genomineerden voor de Onderneming van het jaar.

Bert van Zuilen, eigenaar van Van Zuilen Mode: ‘’Het was niet gemakkelijk om de prijs te winnen met zulke goede concurrenten. We zijn dan ook erg trots op deze prijs. Uiteindelijk hebben onze klanten er voor gezorgd dat we deze prijs konden winnen. Daarom trakteren we onze klanten op de heerlijke producten van onze mede- genomineerden’’.

Van Zuilen Mode werd door de vakjury als winnaar uitgeroepen door de durf om te investeren, haar creativiteit en de verbondenheid met de stad. Zo heeft Van Zuilen Mode geregeld bijzondere evenementen in de winkel en is de winkel continue aan het vernieuwen. Van Zuilen: ‘’Van nieuwe collecties tot een nieuwe indeling van de winkel, we zijn constant aan het vernieuwen. We staan nu bijvoorbeeld op het punt om groots te gaan verbouwen. In aanloop naar de verbouwing zijn we begonnen met een verbouwingsuitverkoop. Deze week starten we met fase twee van de verbouwingsuitverkoop onder het motto ‘’Al I want for Christmas is SALE!’’

Bij de start van fase twee van de verbouwingsuitverkoop op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 december worden klanten van Van Zuilen Mode getrakteerd op heerlijke lekkernijen.

Bert van Zuilen en zijn vrouw Agnita nemen de prijs voor Onderneming van het Jaar in ontvangst.

 

Bert van Zuilen en zijn vrouw Agnita nemen de prijs voor Onderneming van het Jaar in ontvangst.