Verrassende activiteiten

Dat was de kop van een bericht dat u recent mocht ontvangen. We zetten de geplande activiteiten even op een rij, want er staan weer veel mooie activiteiten gepland voor UBC-leden dit seizoen!

ALV met rondleiding en diner in Van der Valk hotel

De Algemene Ledenvergadering van UBC in het nieuwe Van der Valk hotel. Met rondleiding door het hotel en aansluitend op de ALV een mooi diner. Maar daarvoor heeft u zich natuurlijk al hier aangemeld.

Stedoco – Unitas met aansluitend buffet met BC Temporalis

Zaterdag 4 november wordt de wedstrijd Stedoco- Unitas gespeeld. Aanvang 14.30 uur in Hoornaar. Voorafgaand een kop koffie in het businesshome van Stedoco, dan de match, en na afloop gezamenlijk met Businessclub Temporalis van Stedoco een mooi buffet.* Die dag is er bij Stedoco een Oktoberfest met live- muziek. Voor deze gezellige voetbalmiddag moet u zich, i.v.m. het buffet, wel tijdig aanmelden.

Stadswandeling met brunch en theater

U wordt door de oude Gorcumse vesting geleid door ervaren gidsen die niet alleen Gorcumkunde hebben gedaan maar onze mooie stad door en door kennen. U krijgt veel te zien en zeker dingen die u nog niet eerder (echt) hebt gezien. Gorcumse geschiedenis en belevenissen van Gorcummers door de eeuwen heen. Ook voor deze activiteit is aanmelden al mogelijk.

Eindejaarsborrel

Ook de eindejaarsborrel staat al weer gepland. Meer informatie volgt, maar de datum is al gepland en aanmelden kan ook al.

 

Programma Seizoen 2023-2024

Voor de volledigheid nogmaals het hele programma.

  • 26 oktober ALV bij Hotel van der Valk. Aanmelden
  • 4 november voetbalwedstrijd Stedoco – Unitas. Met aansluitend buffet met Temporalis. Aanmelden
  • 19 november Stadswandeling incl. partner. Aanmelden
  • 7 december Eindejaarsborrel. Aanmelden
  • Januari 2024 ( datum volgt ) Nieuwjaarsreceptie bij Unitas
  • Maart 2024 Mannenavond (ook damesleden welkom). Verrassende locatie.
  • 6 april 2024 voetbalwedstrijd Unitas – Stedoco. Inclusief mosselavond
  • April/mei 2024 wijnreis regio Girona/ Barcelona Spanje