Tijdens de eerste editie van de Dag van de Ondernemer in Gorinchem die afgelopen vrijdag werd gehouden werden de awards uitgereikt voor de StartUp van het jaar, de ScaleUp van het jaar en de Ondernemer van het jaar 2023. Ook werd het gouden Klavertje Vier uitgereikt.

Op dit bijzonder mooie ondernemersevent werden twee UBC-leden onderscheiden!


Frank den Hollander: Ondernemer van het jaar 2023

UBC-lid Frank den Hollander van GCC is Ondernemer van het Jaar 2023 in Gorinchem geworden!

Uit het juryrapport:
‘Frank den Hollander brengt alle niet alleen welvaart aan stakeholders, maar levert ook welzijn aan de omgeving. GCC creatieve makers heeft bovendien in de loop der jaren een sterke relatie met het Gorinchemse bedrijfsleven opgebouwd.’


Albert Sterk: Klavertje Vier

Een bijzonder eerbetoon was er voor Albert Sterk. Hij werd tot zijn eigen verrassing op het podium geroepen en kreeg, na een inleiding door Ton de Hoog (oud-voorzitter IKG) en Edward van der Meijden (de huidige voorzitter) het gouden Klavertje Vier opgespeld. Deze onderscheiding wordt maar zelden uitgereikt – dit was de negentiende keer sinds 1976 – aan personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de economische ontwikkeling van Gorinchem.


Namens alle UBC-leden:

Gefeliciteerd Frank en Albert!


De Dag van de Ondernemer in Gorinchem is een initiatief van ondernemersvereniging IKG, GorkumNext en de gemeente Gorinchem.

Foto’s: Etiënne Hessels