walking-football-10Alle ingrediënten waren aanwezig voor een eerst kennismaking van “Walking Football”. Een nieuw initiatief van de Gorcumse voetbalclub Unitas.

Het weer zat mee en de promotie tegenstander van Walking Football waren de mannen van FC Utrecht die razend enthousiast zijn over dit spelletje. Na een functionele warming up was tijdens de wedstrijd “niet rennen” een veel gehoorde kreet op het veld. Rennen met of zonder bal mag niet. Maar ook “Bal te hoog” en “lichamelijk contact” Het was even wennen voor de mannen van Unitas. Maar plezier hadden ze. Het groepje 60 plussers langs de lijn hadden er nu ook idee in om volgende week te komen ballen. Zaterdag 30 april om 11 uur wordt er weer gespeeld op het hoofdveld. Inloop met een kopje koffie om 10.30 uur. Sportkleding is aanwezig. Zelf sportschoenen meenemen. Wedstrijdduur is ongeveer 2x 20 min. met thee in de rust. Walking Football is een gezamenlijk initiatief van Unitas, RIVAS en Gorinchem Beweegt.

De club biedt met Walking Football een breed scala van sportmogelijkheden aan voor jong en oud.

walking-football-21 walking-football-20 walking-football-19 walking-football-18 walking-football-17 walking-football-16 walking-football-15 walking-football-14 walking-football-13 walking-football-12 walking-football-11 walking-football-10 walking-football-09 walking-football-08 walking-football-07 walking-football-06 walking-football-05 walking-football-04 walking-football-03 walking-football-02 walking-football-01