wijnreis-01Een weekend dat al jarenlang op een prima deelname mag rekenen is de UBC wijnreis. Na de Moezel, Elzas, Belgisch Limburg en het Champagnegebied te hebben verkend staat vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober een mooie trip naar de Rheingau op het UBC programma. Het schilderachtige gebied tussen Koblenz/ Lorch en Wiesbaden biedt 3100 hectare druivenstokken

Hotel Breuer Rüdesheimer Schloss waar twee overnachtingen zijn gereserveerd is een prima en vooral sfeervol hotel ( **** ) in het uiterst gezellige stadje Rüdesheim. Dorpen als Assmmannshausen, bekend om zijn rode wijnen, Lorch en Eltville worden bezocht en diverse wijnproeverijen zijn in de wijnreis opgenomen. Niet te vergeten een proeverij in een Sektkellerei waar meer dan prima bubbles worden geproefd.

Zoals voorgaande jaren wordt met een comfortabele touringcar gereisd.

Het driedaagse programma is all-inclusive kortom touringcar, hotelverblijf met twee keer ontbijt, drie diners t.w. vrijdag, zaterdag en zondag, koffie etc. onderweg, broodjes en fruit in de bus en alle wijnproeverijen etc..

De richtprijs ligt tussen de € 400 en € 450 per persoon. Er zijn vijftien 2-persoons hotelkamers gereserveerd in Breuer Rüdesheimer Schloss maar meer kamers is optioneel. Ook 1-persoonskamers zijn te reserveren.

U kunt zich aanmelden via de UBC website.

wijnreis-03 wijnreis-02